2016-07-20 07:11, Trafikolycka, Tomelilla,Lunnarp.


Personbil och lastbil krockar, riksväg 11, Lunnarp.

En personbil och en lastbil krockar på riksväg 11 i Lunnarp utanför Tomelilla. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Vägen är helt avstängd på olycksplatsen.

Kl 08:45 släpps trafiken på igen. Personbilen bärgas och lastbilen kommer att bärgas från platsen.

Trafiken får köra växelvis. Lastbilen står fortfarande kvar på ena körbanan. Trafikverket är på väg till platsen.

Vägen är avstängd för trafik och det är oklart hur länge. Beräknas öppna ca 16,00 igen.

Uppdatering: Föraren, som var vaken och talbar, av personbilen fördes i ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. En hund, som utöver föraren, färdades i personbilen sprang till skogs efter olyckan. Förarens anhöriga kom till platsen och hunden kom oskadd tillbaka.

Läs mer på:

Svt/Skåne.

Aftonbladet.

SydSvenskan.

Se video här: YOUTUBE

 

2016-07-20 07:11, Trafikolycka, Tomelilla Personbil och lastbil krockar, riksväg 11, Lunnarp. En personbil och en lastbil krockar på riksväg 11 i Lunnarp utanför Tomelilla. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Vägen är helt avstängd på olycksplatsen. Uppdatering: Vägen kommer att vara avstängd i cirka en timme, fram till cirka klockan 08:30. Olyckan ska ha inträffat genom en sidokollision. Uppdatering: Kl 08:45 släpps trafiken på igen. Personbilen bärgas och lastbilen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Trafiken får köra växelvis. Lastbilen står fortfarande kvar på ena körbanan. Trafikverket är på väg till platsen. Uppdatering: Vägen är avstängd för trafik och det är oklart hur länge. Trafikverket är på plats. Uppdatering: Föraren, som var vaken och talbar, av personbilen fördes i ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. En hund, som utöver föraren, färdades i personbilen sprang till skogs efter olyckan. Förarens anhöriga kom till platsen och hunden kom oskadd tillbaka.2016-07-20 07:11, Trafikolycka, Tomelilla Personbil och lastbil krockar, riksväg 11, Lunnarp. En personbil och en lastbil krockar på riksväg 11 i Lunnarp utanför Tomelilla. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Vägen är helt avstängd på olycksplatsen. Uppdatering: Vägen kommer att vara avstängd i cirka en timme, fram till cirka klockan 08:30. Olyckan ska ha inträffat genom en sidokollision. Uppdatering: Kl 08:45 släpps trafiken på igen. Personbilen bärgas och lastbilen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Trafiken får köra växelvis. Lastbilen står fortfarande kvar på ena körbanan. Trafikverket är på väg till platsen. Uppdatering: Vägen är avstängd för trafik och det är oklart hur länge. Trafikverket är på plats. Uppdatering: Föraren, som var vaken och talbar, av personbilen fördes i ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. En hund, som utöver föraren, färdades i personbilen sprang till skogs efter olyckan. Förarens anhöriga kom till platsen och hunden kom oskadd tillbaka.

 

2016-07-20 07:11, Trafikolycka, Tomelilla Personbil och lastbil krockar, riksväg 11, Lunnarp. En personbil och en lastbil krockar på riksväg 11 i Lunnarp utanför Tomelilla. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Vägen är helt avstängd på olycksplatsen. Uppdatering: Vägen kommer att vara avstängd i cirka en timme, fram till cirka klockan 08:30. Olyckan ska ha inträffat genom en sidokollision. Uppdatering: Kl 08:45 släpps trafiken på igen. Personbilen bärgas och lastbilen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Trafiken får köra växelvis. Lastbilen står fortfarande kvar på ena körbanan. Trafikverket är på väg till platsen. Uppdatering: Vägen är avstängd för trafik och det är oklart hur länge. Trafikverket är på plats. Uppdatering: Föraren, som var vaken och talbar, av personbilen fördes i ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. En hund, som utöver föraren, färdades i personbilen sprang till skogs efter olyckan. Förarens anhöriga kom till platsen och hunden kom oskadd tillbaka.

a.

2016-07-20 07:11, Trafikolycka, Tomelilla Personbil och lastbil krockar, riksväg 11, Lunnarp. En personbil och en lastbil krockar på riksväg 11 i Lunnarp utanför Tomelilla. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Vägen är helt avstängd på olycksplatsen. Uppdatering: Vägen kommer att vara avstängd i cirka en timme, fram till cirka klockan 08:30. Olyckan ska ha inträffat genom en sidokollision. Uppdatering: Kl 08:45 släpps trafiken på igen. Personbilen bärgas och lastbilen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Trafiken får köra växelvis. Lastbilen står fortfarande kvar på ena körbanan. Trafikverket är på väg till platsen. Uppdatering: Vägen är avstängd för trafik och det är oklart hur länge. Trafikverket är på plats. Uppdatering: Föraren, som var vaken och talbar, av personbilen fördes i ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. En hund, som utöver föraren, färdades i personbilen sprang till skogs efter olyckan. Förarens anhöriga kom till platsen och hunden kom oskadd tillbaka.2016-07-20 07:11, Trafikolycka, Tomelilla Personbil och lastbil krockar, riksväg 11, Lunnarp. En personbil och en lastbil krockar på riksväg 11 i Lunnarp utanför Tomelilla. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Vägen är helt avstängd på olycksplatsen. Uppdatering: Vägen kommer att vara avstängd i cirka en timme, fram till cirka klockan 08:30. Olyckan ska ha inträffat genom en sidokollision. Uppdatering: Kl 08:45 släpps trafiken på igen. Personbilen bärgas och lastbilen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Trafiken får köra växelvis. Lastbilen står fortfarande kvar på ena körbanan. Trafikverket är på väg till platsen. Uppdatering: Vägen är avstängd för trafik och det är oklart hur länge. Trafikverket är på plats. Uppdatering: Föraren, som var vaken och talbar, av personbilen fördes i ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. En hund, som utöver föraren, färdades i personbilen sprang till skogs efter olyckan. Förarens anhöriga kom till platsen och hunden kom oskadd tillbaka.

2016-07-20 07:11, Trafikolycka, Tomelilla Personbil och lastbil krockar, riksväg 11, Lunnarp. En personbil och en lastbil krockar på riksväg 11 i Lunnarp utanför Tomelilla. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Vägen är helt avstängd på olycksplatsen. Uppdatering: Vägen kommer att vara avstängd i cirka en timme, fram till cirka klockan 08:30. Olyckan ska ha inträffat genom en sidokollision. Uppdatering: Kl 08:45 släpps trafiken på igen. Personbilen bärgas och lastbilen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Trafiken får köra växelvis. Lastbilen står fortfarande kvar på ena körbanan. Trafikverket är på väg till platsen. Uppdatering: Vägen är avstängd för trafik och det är oklart hur länge. Trafikverket är på plats. Uppdatering: Föraren, som var vaken och talbar, av personbilen fördes i ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. En hund, som utöver föraren, färdades i personbilen sprang till skogs efter olyckan. Förarens anhöriga kom till platsen och hunden kom oskadd tillbaka.

 

2016-07-20 07:11, Trafikolycka, Tomelilla Personbil och lastbil krockar, riksväg 11, Lunnarp. En personbil och en lastbil krockar på riksväg 11 i Lunnarp utanför Tomelilla. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Vägen är helt avstängd på olycksplatsen. Uppdatering: Vägen kommer att vara avstängd i cirka en timme, fram till cirka klockan 08:30. Olyckan ska ha inträffat genom en sidokollision. Uppdatering: Kl 08:45 släpps trafiken på igen. Personbilen bärgas och lastbilen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Trafiken får köra växelvis. Lastbilen står fortfarande kvar på ena körbanan. Trafikverket är på väg till platsen. Uppdatering: Vägen är avstängd för trafik och det är oklart hur länge. Trafikverket är på plats. Uppdatering: Föraren, som var vaken och talbar, av personbilen fördes i ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. En hund, som utöver föraren, färdades i personbilen sprang till skogs efter olyckan. Förarens anhöriga kom till platsen och hunden kom oskadd tillbaka.

2016-07-20 07:11, Trafikolycka, Tomelilla Personbil och lastbil krockar, riksväg 11, Lunnarp. En personbil och en lastbil krockar på riksväg 11 i Lunnarp utanför Tomelilla. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Vägen är helt avstängd på olycksplatsen. Uppdatering: Vägen kommer att vara avstängd i cirka en timme, fram till cirka klockan 08:30. Olyckan ska ha inträffat genom en sidokollision. Uppdatering: Kl 08:45 släpps trafiken på igen. Personbilen bärgas och lastbilen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Trafiken får köra växelvis. Lastbilen står fortfarande kvar på ena körbanan. Trafikverket är på väg till platsen. Uppdatering: Vägen är avstängd för trafik och det är oklart hur länge. Trafikverket är på plats. Uppdatering: Föraren, som var vaken och talbar, av personbilen fördes i ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. En hund, som utöver föraren, färdades i personbilen sprang till skogs efter olyckan. Förarens anhöriga kom till platsen och hunden kom oskadd tillbaka.

.

2016-07-20 07:11, Trafikolycka, Tomelilla Personbil och lastbil krockar, riksväg 11, Lunnarp. En personbil och en lastbil krockar på riksväg 11 i Lunnarp utanför Tomelilla. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Vägen är helt avstängd på olycksplatsen. Uppdatering: Vägen kommer att vara avstängd i cirka en timme, fram till cirka klockan 08:30. Olyckan ska ha inträffat genom en sidokollision. Uppdatering: Kl 08:45 släpps trafiken på igen. Personbilen bärgas och lastbilen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Trafiken får köra växelvis. Lastbilen står fortfarande kvar på ena körbanan. Trafikverket är på väg till platsen. Uppdatering: Vägen är avstängd för trafik och det är oklart hur länge. Trafikverket är på plats. Uppdatering: Föraren, som var vaken och talbar, av personbilen fördes i ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. En hund, som utöver föraren, färdades i personbilen sprang till skogs efter olyckan. Förarens anhöriga kom till platsen och hunden kom oskadd tillbaka.

2016-07-20 07:11, Trafikolycka, Tomelilla Personbil och lastbil krockar, riksväg 11, Lunnarp. En personbil och en lastbil krockar på riksväg 11 i Lunnarp utanför Tomelilla. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Vägen är helt avstängd på olycksplatsen. Uppdatering: Vägen kommer att vara avstängd i cirka en timme, fram till cirka klockan 08:30. Olyckan ska ha inträffat genom en sidokollision. Uppdatering: Kl 08:45 släpps trafiken på igen. Personbilen bärgas och lastbilen kommer att bärgas från platsen. Uppdatering: Trafiken får köra växelvis. Lastbilen står fortfarande kvar på ena körbanan. Trafikverket är på väg till platsen. Uppdatering: Vägen är avstängd för trafik och det är oklart hur länge. Trafikverket är på plats. Uppdatering: Föraren, som var vaken och talbar, av personbilen fördes i ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. En hund, som utöver föraren, färdades i personbilen sprang till skogs efter olyckan. Förarens anhöriga kom till platsen och hunden kom oskadd tillbaka.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail