2016-07-13 17:14, Trafikolycka, Ystad


Lastbil i singelolycka, väg 13, Sövestadsbygden.

En lastbil är med om en olycka på väg 13 i Sövestadbygden då den kör av vägbanan och ut i en åker. Föraren uppges initialt inte vara allvarligt skadad. Polis, ambulans och räddningstjänst åker till platsen.

En lastbil är med om en olycka på väg 13 i Sövestadbygden då den kör av vägbanan och ut i en åker. Föraren uppges initialt inte vara allvarligt skadad. Polis, ambulans och räddningstjänst åker till platsen.

En lastbil är med om en olycka på väg 13 i Sövestadbygden då den kör av vägbanan och ut i en åker. Föraren uppges initialt inte vara allvarligt skadad. Polis, ambulans och räddningstjänst åker till platsen.

En lastbil är med om en olycka på väg 13 i Sövestadbygden då den kör av vägbanan och ut i en åker. Föraren uppges initialt inte vara allvarligt skadad. Polis, ambulans och räddningstjänst åker till platsen.

 

En lastbil är med om en olycka på väg 13 i Sövestadbygden då den kör av vägbanan och ut i en åker. Föraren uppges initialt inte vara allvarligt skadad. Polis, ambulans och räddningstjänst åker till platsen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail