20190210. Villabrand i Äsperöd.


kl 00,45 på natten till söndagen kom larm om brand i villa i Äsperöd, flera enheter från räddningstjänsten är på plats och arbetar med brand på vind/övervåning, taket bryts upp både från ut och insida för att komma åt och bekämpa, Tomelilla ,Ystad,Sjöbo, samt Äsperöd och Lövestads räddningstjänster är på plats med full utrustning och stegbil.

En man i 35-års åldern togs med till lasarettet i Ystad för kontroll. Enligt Region Skånes presstjänst har han fått lindriga skador.

Även polisen har varit på plats under natten och under söndagsmorgonen meddelade dem att det kommer att upprättas en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Det fortfarande oklart vad som orsakade branden.

Läs mer här: Ystadsallehanda.

Läs mer här: Ystadsallehanda.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail