20161130, Ystad, Matrosvägen, Radhusbrand.


 Brand, Ystad

Brand i radhus på Styrmansgatan.

Polis, ambulans och räddningstjänst skickas till Styrmansgatan med anledning av en brand. PÅ plats konstateras att det brinner i ett radhus på adressen.

Branden utbröt vid 20.20-tiden på onsdagskvällen.

– Branden är släckt och övriga boende i radhuslängan har evakuerats, säger Jimmy Modin, pressinformatör vid polisens ledningscentral.

En man i 90-årsåldern fördes med ambulans till sjukhus. Sent på kvällen meddelande Region Skåne att mannen vårdas med lindriga skador. 

2016-11-30 20:21, Brand, Ystad Brand i radhus på Styrmansgatan. Polis, ambulans och räddningstjänst skickas till Styrmansgatan med anledning av en brand. PÅ plats konstateras att det brinner i ett radhus på adressen. En person är förd till sjukhus med ambulans, skadeläget är inledningsvis okänt.

2016-11-30 20:21, Brand, Ystad Brand i radhus på Styrmansgatan. Polis, ambulans och räddningstjänst skickas till Styrmansgatan med anledning av en brand. PÅ plats konstateras att det brinner i ett radhus på adressen. En person är förd till sjukhus med ambulans, skadeläget är inledningsvis okänt.

2016-11-30 20:21, Brand, Ystad Brand i radhus på Styrmansgatan. Polis, ambulans och räddningstjänst skickas till Styrmansgatan med anledning av en brand. PÅ plats konstateras att det brinner i ett radhus på adressen. En person är förd till sjukhus med ambulans, skadeläget är inledningsvis okänt.

2016-11-30 20:21, Brand, Ystad Brand i radhus på Styrmansgatan. Polis, ambulans och räddningstjänst skickas till Styrmansgatan med anledning av en brand. PÅ plats konstateras att det brinner i ett radhus på adressen. En person är förd till sjukhus med ambulans, skadeläget är inledningsvis okänt.

2016-11-30 20:21, Brand, Ystad Brand i radhus på Styrmansgatan. Polis, ambulans och räddningstjänst skickas till Styrmansgatan med anledning av en brand. PÅ plats konstateras att det brinner i ett radhus på adressen. En person är förd till sjukhus med ambulans, skadeläget är inledningsvis okänt.

2016-11-30 20:21, Brand, Ystad Brand i radhus på Styrmansgatan. Polis, ambulans och räddningstjänst skickas till Styrmansgatan med anledning av en brand. PÅ plats konstateras att det brinner i ett radhus på adressen. En person är förd till sjukhus med ambulans, skadeläget är inledningsvis okänt.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail