20161011, Önneköp, Man misstänkt för mordet på Jacob.


51-årig man misstänkt för mordet på Jacob.

MALMÖ. En 51-årig man har anhållits som misstänkt för mordet på Jacob Tillman vars förmultnade kropp och skelettrester hittades i en brunn.

– Mannen är skäligen misstänkt för mord, säger kriminalkommissarie Bo Lundqvist, chef för Kalla Fall-gruppen i Skåne.

Läs mer här: Kvällsposten.

Sven-Erik Alhem: ”Är oroväckande”

Läs mer här: Kvällsposten.

Läs mer här och se senaste nyheter: Svt/Sydnytt

Läs mer här,uppdatering 20161012: Kvällsposten.

Polisen bekräftar att det handlar om en människokropp som dumpats i brunnen – och nu ska polisen undersöka om det finns fler kroppar på tomten. Gården består av ett boningshus, ett stall där delar av taket rasat och en ekonomibyggnad. Under cirka fyra år stod gården helt övergiven.

20160823, brunn, Hörby, kropp, Långaröd8357, misstänkt kropp i brunn, Granne Arthur Herrbertsson 0708/775166. Uppdatering gällande fynd av benrester, Hörby Kommun. Under måndagen anträffade en privatperson benrester utomhus vid en fastighet i Hörby kommun. Benresterna har lämnats till Rättsmedicin för undersökning för att fastställa vad resterna härrör ifrån, det är alltså ännu inte konstaterat att det rör sig om mänskliga benrester. Polisen har nu spärrat av platsen. Under tisdagen fortsätter polisens tekniska undersökning av platsen som är belägen vid en fastighet som tidigare stått obebodd en tid. De anträffade benresterna kommer genomgå rättsmedicinsk undersökning för att klarlägga om det är mänskliga benrester. När denna rättsmedicinska undersökning kan förväntas vara klar finns det ingen tidsangivelse på f n. I avvaktan på det rättsmedicinska utlåtandet jobbar polisen parallellt med s k inre spaning och genomgång av register.

20160823, brunn, Hörby, kropp, Långaröd8357, misstänkt kropp i brunn, Granne Arthur Herrbertsson 0708/775166. Uppdatering gällande fynd av benrester, Hörby Kommun. Under måndagen anträffade en privatperson benrester utomhus vid en fastighet i Hörby kommun. Benresterna har lämnats till Rättsmedicin för undersökning för att fastställa vad resterna härrör ifrån, det är alltså ännu inte konstaterat att det rör sig om mänskliga benrester. Polisen har nu spärrat av platsen. Under tisdagen fortsätter polisens tekniska undersökning av platsen som är belägen vid en fastighet som tidigare stått obebodd en tid. De anträffade benresterna kommer genomgå rättsmedicinsk undersökning för att klarlägga om det är mänskliga benrester. När denna rättsmedicinska undersökning kan förväntas vara klar finns det ingen tidsangivelse på f n. I avvaktan på det rättsmedicinska utlåtandet jobbar polisen parallellt med s k inre spaning och genomgång av register.

20160823, brunn, Hörby, kropp, Långaröd8357, misstänkt kropp i brunn, Granne Arthur Herrbertsson 0708/775166. Uppdatering gällande fynd av benrester, Hörby Kommun. Under måndagen anträffade en privatperson benrester utomhus vid en fastighet i Hörby kommun. Benresterna har lämnats till Rättsmedicin för undersökning för att fastställa vad resterna härrör ifrån, det är alltså ännu inte konstaterat att det rör sig om mänskliga benrester. Polisen har nu spärrat av platsen. Under tisdagen fortsätter polisens tekniska undersökning av platsen som är belägen vid en fastighet som tidigare stått obebodd en tid. De anträffade benresterna kommer genomgå rättsmedicinsk undersökning för att klarlägga om det är mänskliga benrester. När denna rättsmedicinska undersökning kan förväntas vara klar finns det ingen tidsangivelse på f n. I avvaktan på det rättsmedicinska utlåtandet jobbar polisen parallellt med s k inre spaning och genomgång av register.

20160823, brunn, Hörby, kropp, Långaröd8357, misstänkt kropp i brunn, Granne Arthur Herrbertsson 0708/775166. Uppdatering gällande fynd av benrester, Hörby Kommun. Under måndagen anträffade en privatperson benrester utomhus vid en fastighet i Hörby kommun. Benresterna har lämnats till Rättsmedicin för undersökning för att fastställa vad resterna härrör ifrån, det är alltså ännu inte konstaterat att det rör sig om mänskliga benrester. Polisen har nu spärrat av platsen. Under tisdagen fortsätter polisens tekniska undersökning av platsen som är belägen vid en fastighet som tidigare stått obebodd en tid. De anträffade benresterna kommer genomgå rättsmedicinsk undersökning för att klarlägga om det är mänskliga benrester. När denna rättsmedicinska undersökning kan förväntas vara klar finns det ingen tidsangivelse på f n. I avvaktan på det rättsmedicinska utlåtandet jobbar polisen parallellt med s k inre spaning och genomgång av register.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail