20160828, Tom Segelbåt drev iland. Man hittad till havs. Ystad. Svarte.


En man hittad flytande efter segelbåtshaveri.

En stor sjöräddningsaktion pågick hela eftermiddagen sedan privatpersoner vid 13-tiden slagit larm om att en tom segelbåt drivit i land utanför Ystad.

Strax före klockan 18 hittades en man i flytväst – fyra kilometer ut till havs. Mannen har förts till sjukhus med helikopter och hans tillstånd betecknas som livshotande.

Räddningsinsatsen fortsatte eftersom det kunde ha funnits fler ombord. Men strax före 19 avslutades den.

LÄS MER HÄR: KVÄLLSPOSTEN.

LÄS MER HÄR: SVT/Skåne.

RekommenderaTweetaDelaMejla En stor sjöräddningsaktion pågick hela eftermiddagen sedan privatpersoner vid 13-tiden slagit larm om att en tom segelbåt drivit i land utanför Ystad. Strax före klockan 18 hittades en man i flytväst – fyra kilometer ut till havs. Mannen har förts till sjukhus med helikopter och hans tillstånd betecknas som livshotande. Räddningsinsatsen fortsatte eftersom det kunde ha funnits fler ombord. Men strax före 19 avslutades den.

RekommenderaTweetaDelaMejla En stor sjöräddningsaktion pågick hela eftermiddagen sedan privatpersoner vid 13-tiden slagit larm om att en tom segelbåt drivit i land utanför Ystad. Strax före klockan 18 hittades en man i flytväst – fyra kilometer ut till havs. Mannen har förts till sjukhus med helikopter och hans tillstånd betecknas som livshotande. Räddningsinsatsen fortsatte eftersom det kunde ha funnits fler ombord. Men strax före 19 avslutades den.

RekommenderaTweetaDelaMejla En stor sjöräddningsaktion pågick hela eftermiddagen sedan privatpersoner vid 13-tiden slagit larm om att en tom segelbåt drivit i land utanför Ystad. Strax före klockan 18 hittades en man i flytväst – fyra kilometer ut till havs. Mannen har förts till sjukhus med helikopter och hans tillstånd betecknas som livshotande. Räddningsinsatsen fortsatte eftersom det kunde ha funnits fler ombord. Men strax före 19 avslutades den.

RekommenderaTweetaDelaMejla En stor sjöräddningsaktion pågick hela eftermiddagen sedan privatpersoner vid 13-tiden slagit larm om att en tom segelbåt drivit i land utanför Ystad. Strax före klockan 18 hittades en man i flytväst – fyra kilometer ut till havs. Mannen har förts till sjukhus med helikopter och hans tillstånd betecknas som livshotande. Räddningsinsatsen fortsatte eftersom det kunde ha funnits fler ombord. Men strax före 19 avslutades den.

RekommenderaTweetaDelaMejla En stor sjöräddningsaktion pågick hela eftermiddagen sedan privatpersoner vid 13-tiden slagit larm om att en tom segelbåt drivit i land utanför Ystad. Strax före klockan 18 hittades en man i flytväst – fyra kilometer ut till havs. Mannen har förts till sjukhus med helikopter och hans tillstånd betecknas som livshotande. Räddningsinsatsen fortsatte eftersom det kunde ha funnits fler ombord. Men strax före 19 avslutades den.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail