2016-04-03, Tomelilla,Bråk,


Bråk, Torget.

Polis skickas till Torget i Tomelilla efter larm om bråk med 20-30 ungdomar inblandade. Initialt uppges en del personer lämnat platsen. Polis är nu på plats, det är en del personer kvar på platsen men läget har lugnat sig något. Ambulans beställs efter att någon uppges ha fått ett slag mot huvudet.

En person förs med ambulans till sjukhus med rygg och nacksmärtor

2016-04-03 18:24, Bråk, Tomelilla Bråk, Torget. Polis skickas till Torget i Tomelilla efter larm om bråk med 20-30 ungdomar inblandade. Initialt uppges en del personer lämnat platsen. Polis är nu på plats, det är en del personer kvar på platsen men läget har lugnat sig något. Ambulans beställs efter att någon uppges ha fått ett slag mot huvudet. En person förs med ambulans till sjukhus med rygg och nacksmärtor2016-04-03 18:24, Bråk, Tomelilla Bråk, Torget. Polis skickas till Torget i Tomelilla efter larm om bråk med 20-30 ungdomar inblandade. Initialt uppges en del personer lämnat platsen. Polis är nu på plats, det är en del personer kvar på platsen men läget har lugnat sig något. Ambulans beställs efter att någon uppges ha fått ett slag mot huvudet. En person förs med ambulans till sjukhus med rygg och nacksmärtor

 

2016-04-03 18:24, Bråk, Tomelilla Bråk, Torget. Polis skickas till Torget i Tomelilla efter larm om bråk med 20-30 ungdomar inblandade. Initialt uppges en del personer lämnat platsen. Polis är nu på plats, det är en del personer kvar på platsen men läget har lugnat sig något. Ambulans beställs efter att någon uppges ha fått ett slag mot huvudet. En person förs med ambulans till sjukhus med rygg och nacksmärtor2016-04-03 18:24, Bråk, Tomelilla Bråk, Torget. Polis skickas till Torget i Tomelilla efter larm om bråk med 20-30 ungdomar inblandade. Initialt uppges en del personer lämnat platsen. Polis är nu på plats, det är en del personer kvar på platsen men läget har lugnat sig något. Ambulans beställs efter att någon uppges ha fått ett slag mot huvudet. En person förs med ambulans till sjukhus med rygg och nacksmärtor

 

2016-04-03 18:24, Bråk, Tomelilla Bråk, Torget. Polis skickas till Torget i Tomelilla efter larm om bråk med 20-30 ungdomar inblandade. Initialt uppges en del personer lämnat platsen. Polis är nu på plats, det är en del personer kvar på platsen men läget har lugnat sig något. Ambulans beställs efter att någon uppges ha fått ett slag mot huvudet. En person förs med ambulans till sjukhus med rygg och nacksmärtor

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail