20130330,Ystad, tågolycka.


Person påkörd av tåg i Ystad.

En person uppges vara påkörd av ett tåg vid en järnvägsövergång på Hamngatan i Ystad. Händelsen rubriceras som en olycka. Oklart angående skadeläget, men initialt uppges det att personen är vaken. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till platsen.

Uppdatering

En person förd med ambulans till sjukhus. Oklart angående skadeläget. Den skadade personen är en kvinna i 30-årsåldern.

 

 

Person påkörd av tåg i Ystad. En person uppges vara påkörd av ett tåg vid en järnvägsövergång på Hamngatan i Ystad. Händelsen rubriceras som en olycka. Oklart angående skadeläget, men initialt uppges det att personen är vaken. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till platsen. Uppdatering En person förd med ambulans till sjukhus. Oklart angående skadeläget. Den skadade personen är en kvinna i 30-årsåldern.Person påkörd av tåg i Ystad. En person uppges vara påkörd av ett tåg vid en järnvägsövergång på Hamngatan i Ystad. Händelsen rubriceras som en olycka. Oklart angående skadeläget, men initialt uppges det att personen är vaken. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till platsen. Uppdatering En person förd med ambulans till sjukhus. Oklart angående skadeläget. Den skadade personen är en kvinna i 30-årsåldern.

 

En person uppges vara påkörd av ett tåg vid en järnvägsövergång på Hamngatan i Ystad. Händelsen rubriceras som en olycka. Oklart angående skadeläget, men initialt uppges det att personen är vaken. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till platsen. Uppdatering En person förd med ambulans till sjukhus. Oklart angående skadeläget. Den skadade personen är en kvinna i 30-årsåldern.En person uppges vara påkörd av ett tåg vid en järnvägsövergång på Hamngatan i Ystad. Händelsen rubriceras som en olycka. Oklart angående skadeläget, men initialt uppges det att personen är vaken. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till platsen. Uppdatering En person förd med ambulans till sjukhus. Oklart angående skadeläget. Den skadade personen är en kvinna i 30-årsåldern.

 

Person påkörd av tåg i Ystad. En person uppges vara påkörd av ett tåg vid en järnvägsövergång på Hamngatan i Ystad. Händelsen rubriceras som en olycka. Oklart angående skadeläget, men initialt uppges det att personen är vaken. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till platsen. Uppdatering En person förd med ambulans till sjukhus. Oklart angående skadeläget. Den skadade personen är en kvinna i 30-årsåldern.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail