20161104, Österlen Lyser.


Årets ljusby Skåne Tranås, inleder 2016-års Österlen lyser.

Trots ihållande regn hela dagen på Österlen blev det en stor uppslutning på torget med invigningstal av  Marie Rosberg,

Dans och trumshow framfördes av Häxans hus, och en härlig eldshow av Elddansarna, Elinor”Ellie” Alfredson och Linda Nihlen, från Favilla.

Se program för hela helgen här. Österlen Lyser.

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv, Elddansarna, Elinor"Ellie" Alfredson och Linda Nihlen, 0704918049.

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv, Elddansarna, Elinor"Ellie" Alfredson och Linda Nihlen, 0704918049.

9.

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv,

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv,

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne Tranås torg. - Årets talar på invigningen av Österlen Lyser på torget i Skåne Tranås, Marie Rosberg,47 år arbetar på bank,Äsperöd, med född och uppvuxen i Skåne Tranås, 070-21444496

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv,

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv,

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv,

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv,

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv,

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv,

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv, Elddansarna, Elinor"Ellie" Alfredson och Linda Nihlen, 0704918049.

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv, Elddansarna, Elinor"Ellie" Alfredson och Linda Nihlen, 0704918049.

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv, Elddansarna, Elinor"Ellie" Alfredson och Linda Nihlen, 0704918049.

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv, Elddansarna, Elinor"Ellie" Alfredson och Linda Nihlen, 0704918049.

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv, Elddansarna, Elinor"Ellie" Alfredson och Linda Nihlen, 0704918049.

Österlen Lyser, Årets ljusby Skåne Tranås. Årets ljusby Skåne - Tranås 18.30 Tänder vi ljusträdet på Skåne - Tranås torg. Vid dammen bjuds på olika arrangemang: Favilla magiska eldshow, Häxans hus med Trumceremoni. Studio Danza uppträder på scenen, Friluftsfrämjandet gör reflexspår för barn och grillar korv, Elddansarna, Elinor"Ellie" Alfredson och Linda Nihlen, 0704918049.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail