20160326,Gärsnäs,trafikolycka.


Två personbilar kolliderar på väg 11, i höjd med Gärsnäs. Enligt uppgift har en av bilarna avvikit från platsen efter olyckan. Det är inledningsvis okänt om någon person skadats i samband med händelsen.
Uppdatering: Båda fordonen finns på platsen och det rör sig inte om en smitning. Med anledning av olyckan är vägen stängd för trafik.
Vid klockan 11.00 är vägen åter öppen för trafik.
En person förs till sjukhus med oklara skador. Enligt uppgift rör det sig om en påkörning bakifrån.

Bilolycka, Gärsnes,20160326Två personbilar kolliderar på väg 11, i höjd med Gärsnäs. Enligt uppgift har en av bilarna avvikit från platsen efter olyckan. Det är inledningsvis okänt om någon person skadats i samband med händelsen. Uppdatering: Båda fordonen finns på platsen och det rör sig inte om en smitning. Med anledning av olyckan är vägen stängd för trafik. Vid klockan 11.00 är vägen åter öppen för trafik. En person förs till sjukhus med oklara skador. Enligt uppgift rör det sig om en påkörning bakifrån.

 

Två personbilar kolliderar på väg 11, i höjd med Gärsnäs. Enligt uppgift har en av bilarna avvikit från platsen efter olyckan. Det är inledningsvis okänt om någon person skadats i samband med händelsen. Uppdatering: Båda fordonen finns på platsen och det rör sig inte om en smitning. Med anledning av olyckan är vägen stängd för trafik. Vid klockan 11.00 är vägen åter öppen för trafik. En person förs till sjukhus med oklara skador. Enligt uppgift rör det sig om en påkörning bakifrån.Två personbilar kolliderar på väg 11, i höjd med Gärsnäs. Enligt uppgift har en av bilarna avvikit från platsen efter olyckan. Det är inledningsvis okänt om någon person skadats i samband med händelsen. Uppdatering: Båda fordonen finns på platsen och det rör sig inte om en smitning. Med anledning av olyckan är vägen stängd för trafik. Vid klockan 11.00 är vägen åter öppen för trafik. En person förs till sjukhus med oklara skador. Enligt uppgift rör det sig om en påkörning bakifrån.

 

Två personbilar kolliderar på väg 11, i höjd med Gärsnäs. Enligt uppgift har en av bilarna avvikit från platsen efter olyckan. Det är inledningsvis okänt om någon person skadats i samband med händelsen. Uppdatering: Båda fordonen finns på platsen och det rör sig inte om en smitning. Med anledning av olyckan är vägen stängd för trafik. Vid klockan 11.00 är vägen åter öppen för trafik. En person förs till sjukhus med oklara skador. Enligt uppgift rör det sig om en påkörning bakifrån.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail