2016-05-17 21:42, Skåne Tranås,Brand.


Brand i villa, Skåne Tranås.
Det brinner i en villa/boningshus i Skåne Tranås. Oklar omfattning. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till adressen.
Uppdatering
Gården övertänd. Rökdykare kan ej gå in p g a rasrisk.
Brandplatsen kommer att spärras av när räddningstjänsten är klar på plats.

2016-05-17 21:42, Brand, Tomelilla Brand i villa, Skåne Tranås. Det brinner i en villa/boningshus i Skåne Tranås. Oklar omfattning. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till adressen. Uppdatering Gården övertänd. Rökdykare kan ej gå in p g a rasrisk. Brandplatsen kommer att spärras av när räddningstjänsten är klar på plats. Organisation Polisen Skåne2016-05-17 21:42, Brand, Tomelilla Brand i villa, Skåne Tranås. Det brinner i en villa/boningshus i Skåne Tranås. Oklar omfattning. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till adressen. Uppdatering Gården övertänd. Rökdykare kan ej gå in p g a rasrisk. Brandplatsen kommer att spärras av när räddningstjänsten är klar på plats. Organisation Polisen Skåne

 

2016-05-17 21:42, Brand, Tomelilla Brand i villa, Skåne Tranås. Det brinner i en villa/boningshus i Skåne Tranås. Oklar omfattning. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till adressen. Uppdatering Gården övertänd. Rökdykare kan ej gå in p g a rasrisk. Brandplatsen kommer att spärras av när räddningstjänsten är klar på plats. Organisation Polisen Skåne2016-05-17 21:42, Brand, Tomelilla Brand i villa, Skåne Tranås. Det brinner i en villa/boningshus i Skåne Tranås. Oklar omfattning. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till adressen. Uppdatering Gården övertänd. Rökdykare kan ej gå in p g a rasrisk. Brandplatsen kommer att spärras av när räddningstjänsten är klar på plats. Organisation Polisen Skåne

 

2016-05-17 21:42, Brand, Tomelilla Brand i villa, Skåne Tranås. Det brinner i en villa/boningshus i Skåne Tranås. Oklar omfattning. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till adressen. Uppdatering Gården övertänd. Rökdykare kan ej gå in p g a rasrisk. Brandplatsen kommer att spärras av när räddningstjänsten är klar på plats. Organisation Polisen Skåne2016-05-17 21:42, Brand, Tomelilla Brand i villa, Skåne Tranås. Det brinner i en villa/boningshus i Skåne Tranås. Oklar omfattning. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till adressen. Uppdatering Gården övertänd. Rökdykare kan ej gå in p g a rasrisk. Brandplatsen kommer att spärras av när räddningstjänsten är klar på plats. Organisation Polisen Skåne

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail